Відгуки

Спасибі, що залишаєте свої відгуки. Ми цінуємо це.

Завдяки вашим відгукам ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку. 
Змінювати долі людей в кращу сторону - гідна професія. 
Ми присвятили життя цій професії.

З кожним днем ??ми вдосконалюємося і стаємо по-справжньому краще, ніж учора. 

Для людей, які не можуть зважитися на лікування ці відгуки також дуже важливі. 

Діліться своїми досягненнями і результатами - нехай про цей успіх знає весь світ!

Додати відгук

Відгуки  
#181 Олексій 10.06.2021, 10:30
Доброго дня! Хочу сказати велике дякую лікарю і всім працівникам кліники! Мені лікар допоміг позбавититься алкогольної залежності, повернувся до нормального життя, шість років не п"ю.
#180 Олег 07.06.2021, 06:27
У клініці Свобода без Коду я лікувався від алкоголізму. Якщо бути більш конкретним, то моєю проблемою займався Андрій Олександрович Овсянюк - це дійсно відмінний фахівець, який користується сучасними і дуже ефективними методами. Я довгий час не міг самостійно кинути пити, що сильно негативно вплинуло на моє життя, тому довелося звертатися в клініку. Тут мені допомогли, так що я вже цілих півроку не вживаю алкоголь. Звичайно ж, з тих пір життя налагодилося, у мене немає ніяких проблем, навіть фізично відчуваю себе більш здоровим і молодим, якщо так можна висловитися. Дуже задоволений, спасибі!
#179 Яна, Житомир 05.06.2021, 06:49
Коли в мого брата почались проблеми із дружиною, він вирішив, що почати випивати - це вірне рішення. Я вважав, що це пройде та він змже перебороти себе. Алеж ситуація залишалась незмінною. Мені довелося вертатится за допомогою до Андрія Овсянюка. Він провідний фахівець в клініці та зміг вилікувати мого брата від цієї шкідливої звички. Дякую, теперь все добре.
#178 Кіра. Харків 03.06.2021, 11:44
Хотіла виразити подяку лікареві, всьому персоналу. У наш час дуже важко знайти лікарів, які пілкувалися би твоїми проблемами і з розумінням ставились би до тебе. У вас в кліниці я проходила лікування від алкоголізму. У мене це почалось щє років десять потому, починалось все поступово і непомітно, але з роком все переросло у залежність, і у житті мені більше нічого не було потрібно. Чьоловік, діти, все відійшло на другий план, у мене почалась інше життя, життя " з стаканом". Потім, мене умовили почати лікування, і я рада що погодилась. Зараз вже минуло чотири роки з моменту останнього візиту. Я повернулась до нормального життя! Дякую.
#177 Олена, Вінниця 04.04.2021, 13:23
Курила більше десяти років, ніяк не могла кинути. Ось в 47 років почалися серйозні проблеми з судинами, здоров'я дорожче за все, тому почала шукати фахівців в даній області. Була у багатьох, результата не було, вже втратила надію, але порекомендували Андрія Олександровича Овсянюка, завдяки йому я кинула палити. Велика вдячність, жалкую тільки, що раніше не звернулась.
#176 Карина, Харків 02.04.2021, 05:22
Зверталися в клініку , " Свобода без коду", до Андрія Олександровича Овсянюка. Чоловік не міг бросити палити, стаж у нього був 20 років, я не думала, що це і справді так важко зробити. Що ми тільки не перебробували, таблетки, різні заговори, народні цілителі, але це була марно трата часу, всеодно він знову починав. В клініці приємний персоналі якась позитивна атмосфера З ним довго спілкувалися, все вислухали та надали курс лікування. У травні буде два роки, як він не палить. Нашій вдячності немає меж. Дякуємо за вашу допомогу.
#175 Олена, Бровари 31.03.2021, 08:04
Мене звати Олена, я звернулась до кліники по допомогу. Я - курець, палила з сьомого класу. Коли мене було 28 років, моя денна норма була 2 пачки, я нічого не могла зробити з цим, мій день починався з паління і закінчувався палінням. Після зверненя до лікарів цього закладу пройшло сім років! Сім років як я кинула палити, лікар просто чудо і справжня знахідка. Його новітні методики дозволять лікувати людей від страшних залежностей, коли я лікувалась я бачила сльози радощів на обличчях сімей, яким допомогли тут. Велике дякую! Моє життя стало наче новим, я почала кращє себе почувати.
#174 Інна, Одеса 26.03.2021, 10:51
Хочу залишити відгук- подяку. Матусі не було життя з батьком-алкашем! Лікар і весь персонал в цілому велика і щіра подяка всім! Зараз баться повернувся до нормального життя, після 8 років запою.
#173 Віктор, Львів 21.03.2021, 12:42
Задоволений, що мені вдалося попасти до цього фахівця. Вийшло так, що впав в залежність. Правильний вихід не мог знайти. Але дуже допоміг Андрій Овсянюк - вилікував від алкоголізму.
#172 Павло, Житомир 19.03.2021, 05:52
Коли я намагався кинути пити чого тільки не перепробував, можна сказати, що Андрій Олександрович Овсянюк був моєю останньою надією. Думав, що якщо і тут мені не допоможуть, значить без варіантів вже. Пив останні 10 років, з тих пір, як з дружиною розлучився все пішло на шкереберть - і з роботою проблеми і з дитиною не виходило відносини налагодити. Ну, і звичайно, почав намагатися забутися в алкоголі, потім забувся настільки, що почалися проблеми зі здоров'ям, роботу втратив ... Загалом, я зробив все правильно, не пив три дні до прийому, прийшов в клініку, мені допомогли! До мене був індивідуальної підхід, ніякої кодування! Я не п'ю чотири місяці, два тижні і п'ять днів!
#171 Ілля, Київ 16.03.2021, 12:32
Кинув палити після лікування у цій кліниці. вже 6 років без паління. Велике дякую за вашу допомогу.
#170 Антон, Житомир 13.03.2021, 07:25
Овсянюк Андрій - фахівець і дуже гарна люди - допомогла вілікуватися від алкоголізму. Дякую.
#169 Ольга, Лубни 09.03.2021, 06:37
Я проходила у кліниці лікування від куріння. Я курець зі стажем, десь приблизно 15 років і весь мій попит кинути паління закінчувався просто нічим. Коли дізналась про клінику, не мешкая одразу зібралась і приїхала. Атмосфера у кліниці дуже приємна, одразу відчутна позитивна енергія.Зараз вже минуло чотири роки, я не курю і дуже задоволена результатом відвідування.
#168 Свєтлана Борисівна, Львів 06.03.2021, 07:20
Дякую за допомогу. Сім літ живу нормальним життям, про своє минуле навіть і згадувати не має бажання, до звертвння сюди, я була алкозалежна, мій день розпочинався з рюмки і продовжувався єю також. Навіть уявити не можу що зі мною було б, якщо я не звернулась би по допомогу. В кліниці насправді працюють не байдужі люди, новітні методики розроблениї лікарем дозволять швидко і безболісно впливати на людей. Щє раз дякую
#167 Юрій 02.03.2021, 13:42
Кинув палити завжяки вам. Вже не курю шість років і дуже радий. Сміливо звертайтись, лікар і кліника, всі молодці.
#166 Юлія 26.02.2021, 14:39
У цій кліниці проходила лікування від алкоголізму. Звернулась до лікаря після того, як донька моя начитавшись відгуків у інтернеті, вирішили звернутись. Мені 55 років, останні десь років десять я постійно прикладувалась до стакану, бувало таке, що місяцами не могла вийти їз запойного становища. Пробувала і кодування, і до різних "бабок" зверталась і навіть до екстрасенсів, але нічого не допомогало, через час, я знов і знов поверталась до рюмки. Андрій Олександрович Овсянюк, справжній професіонал! Приємно було познайомитись з такою людиною як він! Дякую! Я повернулась до нормального життя! Не п"ю вже 4-ри роки, завдяки вам.
#165 Ірина, Вінниця 25.02.2021, 08:16
Протягом довгого часу мій чоловік зловживав споживанням алкоголю. Випивав практично кожен день, нерідко проявляв агресію, коли не мав змоги дістати спиртні напої. Звернулася в цю клініку за допомогою з надією, що нам посприяють у вирішенні цієї проблеми. Хочу висловити свою подяку чудовому спеціалісту Андрію Олександровичу Овсянюку. Він зміг найти індивідуальний підхід та підібрав надзвичайно ефективні методи, що допомогли позбутися цієї залежності. Чоловік не вживає алкоголю вже досить тривалий час, в нашій сім'ї стало набагато спокійніше, немає більше сварок та прояву агресії.
#164 Олена Сергіївна, Запоріжжя 22.02.2021, 09:18
Дуже задоволена результатом після відвідування кліники. Мене звати Олена, мені 65 років (відгук пише онука, від мого імені) Я почала пити, коли мені було десь около сорока п"яти, спочатку це не були великі дози, але з роками, я перестала себе контролювати, мої потреби зростали і я почала спиватись. Таке життя мене влаштовувало, але це зовсім не влаштовувало мою доньку і онуку. Донька звернулась до Андрія Олександровича по допомогу, але ми і не сподівались на гарний результат. Зараз я можу сказати- мені допомогли! Допомогли кинути пити! Вже сім років як! Я живу нормальним життям, завдяки вам і вашій кліниці! Щирі слова подяки такої людині як ви. дякую!
#163 Ирина Петрівна 17.02.2021, 09:59
Вітаю всіх читачів! Сьогодні я хочу розповісти історію дивовижного лікування мого чоловіка. Йому 69 років, поступово якось, спочатку це не викликало у мене ніяких нарікань, але коли він почав випивати все частіше і частіше, а потім з роками і зовсім, вже не міг без стакана, до мене прийшло розуміння що потрібно йлгл витягувати з цього і лікувати. Почали з донькою дивитись інтернет і перечитувати відгуки і раптово натрапили на клініку Свобода без коду, зателефонували і записались на прийом, ми самі з іношого міста, тому були невеликі складнощі. З лікарем чоловік провів декілька неділь. Спочатку ми не вірили, що таке можливе, але з роками... його навіть не тягне випити. Ми дуже радіємо і хочу побажати всім нормального життя!
#162 Олег, Суми 13.02.2021, 07:34
В клініці "Свобода без Коду" у Андрія Олександровича Овсянюка я проходив лікування від алкоголізму. Це дійсно чудова клініка і відмінний фахівець, який чітко знає, що і як потрібно робити. Саме тому від алкогольної залежності вдалося врятуватися повністю, так що я вже кілька місяців відмінно себе почуваю.
У цій клініці хороші умови, ставлення з боку персоналу чудове, тому говорити про якийсь негатив абсолютно не доводиться.
Лікують і від нікотинової залежності. Мій знайомий якраз тут в минулому році проходив лікування від неї - залишився задоволений.
Загалом, я рекомедую цю клініку.