Відгуки

Спасибі, що залишаєте свої відгуки. Ми цінуємо це.

Завдяки вашим відгукам ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку. 
Змінювати долі людей в кращу сторону - гідна професія. 
Ми присвятили життя цій професії.

З кожним днем ??ми вдосконалюємося і стаємо по-справжньому краще, ніж учора. 

Для людей, які не можуть зважитися на лікування ці відгуки також дуже важливі. 

Діліться своїми досягненнями і результатами - нехай про цей успіх знає весь світ!

Додати відгук

Відгуки  
#172 Павло, Житомир 19.03.2021, 05:52
Коли я намагався кинути пити чого тільки не перепробував, можна сказати, що Андрій Олександрович Овсянюк був моєю останньою надією. Думав, що якщо і тут мені не допоможуть, значить без варіантів вже. Пив останні 10 років, з тих пір, як з дружиною розлучився все пішло на шкереберть - і з роботою проблеми і з дитиною не виходило відносини налагодити. Ну, і звичайно, почав намагатися забутися в алкоголі, потім забувся настільки, що почалися проблеми зі здоров'ям, роботу втратив ... Загалом, я зробив все правильно, не пив три дні до прийому, прийшов в клініку, мені допомогли! До мене був індивідуальної підхід, ніякої кодування! Я не п'ю чотири місяці, два тижні і п'ять днів!
#171 Ілля, Київ 16.03.2021, 12:32
Кинув палити після лікування у цій кліниці. вже 6 років без паління. Велике дякую за вашу допомогу.
#170 Антон, Житомир 13.03.2021, 07:25
Овсянюк Андрій - фахівець і дуже гарна люди - допомогла вілікуватися від алкоголізму. Дякую.
#169 Ольга, Лубни 09.03.2021, 06:37
Я проходила у кліниці лікування від куріння. Я курець зі стажем, десь приблизно 15 років і весь мій попит кинути паління закінчувався просто нічим. Коли дізналась про клінику, не мешкая одразу зібралась і приїхала. Атмосфера у кліниці дуже приємна, одразу відчутна позитивна енергія.Зараз вже минуло чотири роки, я не курю і дуже задоволена результатом відвідування.
#168 Свєтлана Борисівна, Львів 06.03.2021, 07:20
Дякую за допомогу. Сім літ живу нормальним життям, про своє минуле навіть і згадувати не має бажання, до звертвння сюди, я була алкозалежна, мій день розпочинався з рюмки і продовжувався єю також. Навіть уявити не можу що зі мною було б, якщо я не звернулась би по допомогу. В кліниці насправді працюють не байдужі люди, новітні методики розроблениї лікарем дозволять швидко і безболісно впливати на людей. Щє раз дякую
#167 Юрій 02.03.2021, 13:42
Кинув палити завжяки вам. Вже не курю шість років і дуже радий. Сміливо звертайтись, лікар і кліника, всі молодці.
#166 Юлія 26.02.2021, 14:39
У цій кліниці проходила лікування від алкоголізму. Звернулась до лікаря після того, як донька моя начитавшись відгуків у інтернеті, вирішили звернутись. Мені 55 років, останні десь років десять я постійно прикладувалась до стакану, бувало таке, що місяцами не могла вийти їз запойного становища. Пробувала і кодування, і до різних "бабок" зверталась і навіть до екстрасенсів, але нічого не допомогало, через час, я знов і знов поверталась до рюмки. Андрій Олександрович Овсянюк, справжній професіонал! Приємно було познайомитись з такою людиною як він! Дякую! Я повернулась до нормального життя! Не п"ю вже 4-ри роки, завдяки вам.
#165 Ірина, Вінниця 25.02.2021, 08:16
Протягом довгого часу мій чоловік зловживав споживанням алкоголю. Випивав практично кожен день, нерідко проявляв агресію, коли не мав змоги дістати спиртні напої. Звернулася в цю клініку за допомогою з надією, що нам посприяють у вирішенні цієї проблеми. Хочу висловити свою подяку чудовому спеціалісту Андрію Олександровичу Овсянюку. Він зміг найти індивідуальний підхід та підібрав надзвичайно ефективні методи, що допомогли позбутися цієї залежності. Чоловік не вживає алкоголю вже досить тривалий час, в нашій сім'ї стало набагато спокійніше, немає більше сварок та прояву агресії.
#164 Олена Сергіївна, Запоріжжя 22.02.2021, 09:18
Дуже задоволена результатом після відвідування кліники. Мене звати Олена, мені 65 років (відгук пише онука, від мого імені) Я почала пити, коли мені було десь около сорока п"яти, спочатку це не були великі дози, але з роками, я перестала себе контролювати, мої потреби зростали і я почала спиватись. Таке життя мене влаштовувало, але це зовсім не влаштовувало мою доньку і онуку. Донька звернулась до Андрія Олександровича по допомогу, але ми і не сподівались на гарний результат. Зараз я можу сказати- мені допомогли! Допомогли кинути пити! Вже сім років як! Я живу нормальним життям, завдяки вам і вашій кліниці! Щирі слова подяки такої людині як ви. дякую!
#163 Ирина Петрівна 17.02.2021, 09:59
Вітаю всіх читачів! Сьогодні я хочу розповісти історію дивовижного лікування мого чоловіка. Йому 69 років, поступово якось, спочатку це не викликало у мене ніяких нарікань, але коли він почав випивати все частіше і частіше, а потім з роками і зовсім, вже не міг без стакана, до мене прийшло розуміння що потрібно йлгл витягувати з цього і лікувати. Почали з донькою дивитись інтернет і перечитувати відгуки і раптово натрапили на клініку Свобода без коду, зателефонували і записались на прийом, ми самі з іношого міста, тому були невеликі складнощі. З лікарем чоловік провів декілька неділь. Спочатку ми не вірили, що таке можливе, але з роками... його навіть не тягне випити. Ми дуже радіємо і хочу побажати всім нормального життя!
#162 Олег, Суми 13.02.2021, 07:34
В клініці "Свобода без Коду" у Андрія Олександровича Овсянюка я проходив лікування від алкоголізму. Це дійсно чудова клініка і відмінний фахівець, який чітко знає, що і як потрібно робити. Саме тому від алкогольної залежності вдалося врятуватися повністю, так що я вже кілька місяців відмінно себе почуваю.
У цій клініці хороші умови, ставлення з боку персоналу чудове, тому говорити про якийсь негатив абсолютно не доводиться.
Лікують і від нікотинової залежності. Мій знайомий якраз тут в минулому році проходив лікування від неї - залишився задоволений.
Загалом, я рекомедую цю клініку.
#161 Ольга 08.02.2021, 05:33
Дякую за допомогу у лікуванны мого брата. Завдяки вам і вашій кліниці кинув паління і все це після десяти років стажу курця!
#160 Іван Одеса 05.02.2021, 05:41
Клініка відмінна, ставлення до пацієнтів професійне і відповідальне.Спасибі Андрію Олександровичу за його досвід.Син не п'є четвертий рік.
#159 Аня Харків 03.02.2021, 14:11
Андрій Олександрович ми справжній чоловік і лікар з великої літери. Ваша допомога людям просто безцінна, ви даруєте нове життя практично безнадійним. Сюди звернулась бо були проблеми у чоловіка з пияцтвом. Все це у минулому, завдяки вам.Живемо новим життям з чоловіком літ шість як, як страшний сон згадуємо. Щє раз дякую.
#158 Вікторія Іванчук Кривий Ріг 01.02.2021, 05:32
Сюда ми звертались минулого року. У батька була пролблема, дуже сильно прикладувався до чарки, просто вже у матері не було ніяких сил. Ми дуже вдячні лікареві і всій команді яка працює у цій кліниці. Батько повернувся до нормального життя, ми навіть і не сподівались н апозитивний результат. Дякую.
#157 Олеся Івано-ФранкіАндрій Вінницявськ 29.01.2021, 06:52
За порадою друзів звернувся в клініку»Свобода без алкоголю", щоб вилікуватися від алкогольної залежності.У клініці дуже чисто, лікарі ввічливі.Андрій Олександрович уважно вислухав мою проблему, потім призначили мені лікування.Пройшов курс відповідально, вже три роки не п'ю і не тягне.Спасибі вам величезне.Довгих років вам, щоб траплялися тільки хороші пацієнти.
#156 Олеся Івано-Франківськ 26.01.2021, 05:18
Звернулися в клініку Свобода без коду, за порадою знайомих.Довго лікували, кодували і куди тільки не зверталися, щоб врятувати батька від алкогольної залежності.Записалися на прийом до Андрія Олександровича.Він уважно вислухав нашу історію, призначив курс лікування.Дякую за надану нам допомогу.Ви професіонал своєї справи.батько не п'є вже четвертий рік.
#155 Анна, Київ 23.01.2021, 08:02
Я лікувалася від залежності паління. Зараз не палю і не збираюся це робити. Не вірю в аптечні препарати, а вірю в силу думок. Дякую Андрію Олександровичу за те, що допоміг мені розібратися в причинах і звільнитися від них.
#154 Luyiza 20.01.2021, 06:14
Хочу поділитися відгуком про цю клініку і прекрасного доктора Андрію Олександровичу.Мій дядько ніяк не міг позбутися від алкоголізму і страждав дуже довго цим.Мені знайома подруга порекомендувала цю клініку, і мій дядько звернувся до Андрія Олександровича.Вже минуло 2 роки як дядько пройшов лікування у цього чудового доктора і немає ніякої тяги до алкогольних напоїв і він дуже задоволений результатами лікування.Пройшла депресія і життя дядька сильно змінилася в позитивну сторону.
#153 Зиновий Одеса 17.01.2021, 05:32
Величезне спасибі професійному і сумлінному Андрію Олександровичу, за надану нам допомогу в лікуванні сина.Всього самого найкращого вам!!