Відгуки - Свобода без Коду

Спасибі, що залишаєте свої відгуки. Ми цінуємо це.

Завдяки вашим відгукам ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку. 
Змінювати долі людей в кращу сторону - гідна професія. 
Ми присвятили життя цій професії.

З кожним днем ??ми вдосконалюємося і стаємо по-справжньому краще, ніж учора. 

Для людей, які не можуть зважитися на лікування ці відгуки також дуже важливі. 

Діліться своїми досягненнями і результатами - нехай про цей успіх знає весь світ!

Відгуки  
#92 Ольга 21.01.2020, 14:07
Моя щира подяка Андрію Олександровичу, за допомогу в позбавленні мого брата від алкологольної залежності! Два роки як він повернувся до нормального життя і забув що таке алкоголь впринципі!
#91 Александр Харьков 21.01.2020, 13:56
Проходив курс лікування у кліниці від алкоголізму, дуже вдячний вам Андрію Олександрович за допомогу, пройшло вже чотири роки як ви позбавили мене від залежності і повернули до нормального життя!
#90 Лариса, Вінниця 14.01.2020, 06:58
Андрій Олександрович, ви справжній професіонал! Завдяки вам мій чоловік вже 7 років ні краплі! Спасибі вам величезне!
#89 Виктор Хмельницкий 12.01.2020, 05:08
Дуже вдячний чудового фахівця Андрію Овсянюку за те, що зміг мене позбавити від згубної пристрасті - алкоголізму. Тут звичайно ще потрібно усвідомити, що у тебе проблеми, мене коли родичі привезли в клініку, я заперечував, що у мене проблеми. Після бесіди з доктором зрозумів, що допомога мені просто необхідна. Лікування допомогло, не п'ю вже третій рік, і головне не тягне. А до цього один раз намагалися кодувати, на другий день я вже випив. А тут прям, чим далі, тим менше хотілося пити, зараз у мене навіть відраза з'являється від запаху. Клініку рекомендую, тут допомагають повернутися до нормального життя.
#88 Иван Чернівці 09.01.2020, 10:45
Почати курити дуже просто, а ось кинути це справжня проблема.Курив з чотирнадцяти років,були по молодості перерви,кидав.а з віком звичка стала.Перехворівши туберкульозом, лікар порадив кинути цю згубну звичку.Клеяв пластир, таблетки приймав, все без результатно.Друг порадив клініку Свобода без коду та лікаря Андрія Овсянюка.Не курю чотири роки.Спасибі професіоналізму цього чудового лікаря.
#87 Майя Чернигов 06.01.2020, 05:17
Проходила курс лікування у Андрія Олександровича від куріння.Результатом дуже задоволена.Від щирого серця дякую і бажаю вам довгих років життя,процвітання в роботі і здоров'я.Ви робите добру справу.
#86 володя. Львів 01.01.2020, 08:15
Хочу щиро подякувати Андрію Олександровичу, за те що допоміг мені кинути палити. Вже два роки, як я не палю.
#85 Алена Харьков 27.12.2019, 05:15
Результатом методики Андрія Олександровича залишилася задоволена.Не курю, навіть є відраза до сигарет. Дякую вам.
#84 Руслан Полтава 25.12.2019, 05:14
Деякий час тому у мене з'явилися проблеми на роботі, і я не помітив, як пристрастився до алкоголю, думав, що так забуваюся. Йшли дні, тижні, і в якийсь момент дружина мені поставила ультиматум - або вона або алкоголь. Кілька разів кодувався,але через час знову зривався.Тоді за відгуками в Інтернеті і наполяганням дружини,я звернувся в клініку Свобода без коду, до лікаря Андрія Олександровича Овсянюка. Пройшов курс лікування і тепер я знову здорова людина! Результат перевершив мої очікування!Три роки не п'ю і не тягне.Налагодилися стосунки в сім'ї,чекаємо поповнення.І за все це я дуже вдячний доктору,довгих років вам!
#83 Даниил Краматорськ 20.12.2019, 05:37
Хочу поділитися своїм відгуком про клініку "Свобода Без коду", а саме висловити подяку Андрію Олександровичу Овсянюку. У 2014 році у мене була сильна депресія, через розлучення з дружиною, яку я сильно любив. Як в таких випадках буває-почав сильно пити. Пив місяцями, практично кожен день, дійшло до того, що пив не закушуючи, як воду. Втратив роботу, відвернулися друзі. Але не відвернулася мама і знайшла клініку "Свобода Без коду" і звернулася до Андрія Олександровича. Ця людина знає свою справу і він дав мені надію на майбутнє. Так, все було не так просто, але завдяки йому, я не п'ю вже близько 5 років і дуже йому вдячний.
#82 Любов, Вінниця 12.12.2019, 09:01
Після пологів дуже набрала вагу. Майже 20 зайвих кілограмів отруювали моє життя, але самостійно привести себе в форму у мене ніяк не виходило. На місцевому форумі порадили звернутися до Андрія Овсянюк в клініку Свобода без коду. Пройшла один курс лікування, після якого повністю змінила своє ставлення до їжі. Протягом пів року моя вага нормалізувалася і залишається таким донині.
#81 Виктор Степанович 09.12.2019, 05:44
Одни только позитивные чувства остаются после после посещения клиники, чуткие и внимательные специалисты, с заботой и пониманием отнесутся к твоей проблеме. Я курил, и при чем очень долго, курил до одного прекрасного дня, пока на просторах интернета не наткнулся на клинику «Свобода без Коду», пройдя курс лечения, мне помогли! Спасибо Вам! Я забыл что такое сигарета!
#80 Наталя, Бориспіль 06.12.2019, 05:23
Дозволю собі написати від імені чоловіка, він трохи соромиться і не хоче згадувати ті часи, коли були запої, а я не можу змовчати, оскільки Андрій Олександрович Овсянюк допоміг зберегти сім'ю. Ніколи не думала що проблема алкоголізму торкнеться і моєї сім'ї. Чоловіка звільнили з престижного місця роботи, він почав пити, доходило до того, що навіть вдома перестав ночувати, з'явилися сумнівні компанії, міг запросто людей чужих привести додому, а у нас діти маленькі. Здавали нерви. Відправила на лікування. Тим більше що при бажанні достатньо 1 процедури. Завдяки індивідуальному підходу, лікування принесло результат. Зараз в сім'ї знову спокій, так хочеться щоб це тривало довше.
#79 Антоніна Ужгород 02.12.2019, 05:04
П'ять років як Андрій Олександрович позбавив мене від алкоголю.Методика дієва і ефективна.Дякую.
#78 Давид, Київ 27.11.2019, 05:10
Після четвертого кодування електрошоком по голові в Києві я допився до епілептичних припадків. На щастя дружина дізналася, що у Вінниці є сильний фахівець, який застосовує власну методику.У цьому медичному центрі мені допомогли перестати вживати спиртне. Хоча сам я не вірив в успіх,дружина вмовила прийти на прийом і Андрій Олександрович на мене подіяв!Я поставив мету: повернутися до нормального життя і разом у нас вийшло її досягти. Сьогодні минуло рівно 5 років з дня лікування.Напади зникли, на спиртне навіть дивитися не хочеться, все добре.Спасибі від душі, що повернули мене до життя.
#77 Віктор, Вінниця 22.11.2019, 05:26
Дуже вдячний доктору Овсянюк за його професіоналізм і людяність. Я швидко кинув пити і кілька моїх друзів по чарці теж. Навіть за святковим столом не вживаю алкоголь. Спасибі вам!
#76 Валя Одеса 17.11.2019, 05:26
Прекрасної душі людина і професіонал своєї справи Андрій Овсянюк позбавив мене від куріння п'ять років тому.Не курю і не тягне!Дякую.
#75 Саша, Бохоники 13.11.2019, 06:08
У мене тільки позитивна думка склалася про Андрія Олександровича Овсянюка. Справжній фахівець. Допоміг позбутися від алкогольної залежності і знайти сім'ю. Вже більше 3-років не п'ю.
#74 Артур Харьков 05.11.2019, 14:12
Кваліфікований фахівець у своїй роботі Андрій Олександрович своєю методикою позбавив мене від куріння.Три роки не курю.Дякувати.
#73 Антон, Вінниця 01.11.2019, 05:12
Нам тут дуже допомогли, зверталися, щоб позбавити батька від алкогольної залежності. Декілька разів його кодували, але результату не було. Сюди звернулись за рекомендацією давніх знайомих, не пожалкували. Лише після першого прийому батько кинув пити, й до того ж вже не п`є третій рік, й навіть не тягне. Результат з першого разу, дуже рекомендую! Тут допомогають.
Додати відгук