Відгуки - Свобода без Коду

Спасибі, що залишаєте свої відгуки. Ми цінуємо це.

Завдяки вашим відгукам ми розуміємо, що рухаємося в правильному напрямку. 
Змінювати долі людей в кращу сторону - гідна професія. 
Ми присвятили життя цій професії.

З кожним днем ??ми вдосконалюємося і стаємо по-справжньому краще, ніж учора. 

Для людей, які не можуть зважитися на лікування ці відгуки також дуже важливі. 

Діліться своїми досягненнями і результатами - нехай про цей успіх знає весь світ!

Відгуки  
#47 Микола, Чернівці 13.08.2019, 12:12
Рекомендую клініку "Свобода без коду", мене тут позбавили від багаторічної поганої звички - паління.
#46 Ігор, Горлівка 09.08.2019, 06:20
Три роки тому звертався до клініки "Свобода без коду" з проблемою алкогольної залежності.Андрій Олександрович провів зі мною бесіду та незвичайні маніпуляції. Я одразу відчув огиду до алкоголю, хоча раніше кодувався не один раз і не дуже вірив що є адекватні дієві методи. Хочу висловити величезну подяку чудовому і професійному лікарю і просто душевній людині. Дякую Вам, що врятували мене.
#45 Інна, Канів 06.08.2019, 05:24
Вилікувалась від куріння, досвід був 12 років. Тепер краще відчуваю аромати. Рекомендую!.
#44 Вікторія, Херсон 01.08.2019, 10:27
Дуже допомгли в цій клініці, врятували мого чоловіка від пияцтва, ми вже майже втратили надію, вже третій рік не п`є. та навіть не думаю про спиртне, дуже рекомендую, найкращий лікар, який нам зустрівся - Андрій Олександрович Овсянюк.
#43 Віктор Муженко, Суми 28.07.2019, 09:25
Мені дуже допомогли в цій клініці, я теперь всім, хто був в такій ситуації як і я завжди рекомендую звертатися в "Свобода без Коду". Я певний час дуже багато пив, втратив гарну роботу, треба було якось повертатися до нормального життя. До цього звертався до інших клінік, але дуже швидко зривався. А тут з першого сеансу результат чудовий, неймовірно, але в мене після того зовсім зникла тяга до спиртного. Вже третій рік навыть краплини до роту не брав. Андрій Олександрович Овсянюк на даний час найкращий спеціаліст який звісно може позбавити поганих звичок назавжди, а не як інші на короткий час.
#42 Наталія, Харків 25.07.2019, 05:20
Завдяки Андрію Олександровичу позбулася куріння за один курс. Не курю три роки. Спасибі величезне що допомоглиперейти на здоровий образ життя!
#41 Лідія, Одеса 13.07.2019, 06:18
Чудовий фахівець, відмінний лікар, позбавив мене від куріння за один раз! Не курю вже три роки, в компаніях буваю де курять, навіть не тягне. Дякую.
#40 Тарас, Вінниця 10.07.2019, 07:10
В цій клініці допомогли моєму молодшому брату кинути назавжди курити. Пройшло 7 років і він зараз не курить. Я дуже хотів, щоб він кинув і намагався йому допомогти, але без лікаря Овсянюка в нас нічого не виходило. Помітно, що клініка досить хороша і допомогла багатьом. В Інтернеті безліч позитивних відгуків. Якщо будуть подібні проблеми у родині - обов'язково до вас звернемось ще.
#39 Ганна, Іванів 09.07.2019, 05:05
Хочу вам подякувати за порятунок сина. Він довгий час курив як паровоз! Ми шукали допомоги всюди. В нього була хвороба легенів і куріння дуже погано на нього впливало, а кинути він не міг. Купляли в аптеці нікотинові пластирі, пробували кодуватись - все дарма. Майже одразу він знову зривався і починав курити. Одного разу друзі порадили нам Андрія Овсянюка. Ми з сином знайшли в Інтернеті цей сайт і він записався на прийом. Він сказав, що має стійку відразу до паління. Не знаю що ви з ним там зробили але дуже вдячна!!! Ганна Бондар
#38 Олег, Вінниця 06.07.2019, 05:28
Дуже вдячний доктору Овсянюку за те, що допоміг мені кинути курити раз і назавжди. До цього нічого не допомагало, ні Ален Кар, ні табекс! Лише після відвідування клініки Свобода без коду - все змінилося в кращу сторону. Спасибі вам!
#37 Микола, Київ 02.07.2019, 05:33
Андрій Олександрович Овсянюк - справжній професіонал. Я не зустрічав раніше більш освічених спеціалістів. Інші лікарі кодували мене від алкоголю, але це не приносило результату. Через декілька тижнів я зривався і повертався знову до оковитої. Лікар Овсянюк використовує власну методику лікування. Вона дуже сучасна і є дуже ефективною. Пройшло 4 роки з моменту коли я пішов до нього на прийом. Алкоголь більше не вживаю і навіть не хочу. Почав займатись спортом та бігати зранку. Відчував нарешті повну насолоду від життя. Моя жінка в захваті і вдячна ще більше за мене самого, тому що в нас підростає син і йому потрібен був тверезий батько.
#36 Ніка, Миргород 29.06.2019, 05:25
Це справжній професіонал своєї справи, він допоможе всім.
Нам з чоловіком допоміг позбутися від куріння, тепер не палимо вже майже 5 рік, навіть і бажання не має повернутися до цієї звички.
#35 Оксана, Київ 27.06.2019, 09:27
Не було жодного дня щоб я пошкодувала про те, що звернулася до лікаря Овсянюка. Так, їхати було далеко, але я впоралася і завдяки йому кинула курити і не курю вже більше двох років!
#34 Данило, Маріуполь 22.06.2019, 05:18
В клініку звернувся з проблемою алкоголізму. Андрій Олександрович позбавив мене за один прийом. До кожного пацієнта індивідуальний підхід, професіоналізм і досвід. Дякую.
#33 Анжела, Маріуполь 20.06.2019, 05:37
У цій клініці,три роки тому професійний лікар і чудова людина Андрій Олександрович позбавив мене від куріння.Спасибі величезне.
#32 Тамара Дніпропетровськ 18.06.2019, 12:21
Страждала завжди зайвою повнотою.Що тільки я не пробувала,які тільки дієти,нічо не помагало,а якщо і помагало на 2-3кг,то швидко поверталися назад.Подруга порадила цю клініку і професійного лікаря Андрія Олександровича,який позбавив її від куріння.Пройшла лікування і вже рік, як я в прекрасній форма і не гладшаю.Спасибі величезне,Ви лікар від Бога!,всего найкращого!!
#31 Ігор, Київ 12.06.2019, 05:22
Лікар Овсянюк - справжній професіонал з величезним досвідом. Завдяки спільним зусиллям, мені вдалося кинути цю гидоту без подальших "зривів". Відмінно себе почуваю, і усім, хто має проблему, раджу звертатися!
#30 Олена, Київ 10.06.2019, 05:56
Мій батько після смерті матері почав випивати і через деякий час втягнувся,почалися проблеми зі здоров'ям,пропивав все з дому, з'явилися сумнівні друзі. Дуже багато чула про цю клініку і чудового лікаря Андрія Овсянюка. Записалася на прийом, обумовили що лікування відбудеться за 1 день. Дуже професійно і з душевним підходом Андрій Олександрович вилікував мого батька. Низький поклін і довгих років життя. Дякуємо Вам від душі. Сім'я Коваленків.
#29 Христина, Київ 07.06.2019, 05:08
Була у гінеколога на обстеженні,мені сказав,що бажано кинути палити і схуднути,щоб завагітніти.Що тільки не пробувала не виходило.На сайті знайшла цю клініку і звернулася до Андрія Олександровича за допомогою.Він поставився до моїх проблем з розумінням.За деякий час я кинула курити,а потім і схудла.Дуже професійний і кваліфікований підхід чудового Андрія Олександровича позбавив мене від згубної звички і ожиріння.зараз я на 7 тижні і хочу висловити величезну подяку лікарю від Бога.
#28 Гретта, Одеса 04.06.2019, 05:06
У цьому центрі мені допомогли позбутися від куріння.Тут працюють професійні та кваліфіковані лікарі.Я вже три роки не курю і навіть немає тяги.Спасибі вам величезне за моє лікування.
Додати відгук